Fortnite 6. Sezon 6. Hafta Görevleri

Merhaba arkadaşlar, ”Fortnite 6. Sezon 6. Hafta Görevleri” yazımız ile 6. sezonun 6. rehberinde sizlerle birlikteyiz, bu sezon görev rehberleri serimizde daha detaylı ve daha anlaşılır yapmaya çalışmamız nedeniyle değişikliklerle karşılaşacaksınız.

Bu hafta biraz müzik çalmaya birazda çatışma yaşamaya hazır olun 🙂

6. Hafta görevleri dışında 4 Kasım’da sona erecek olan Fortnite Kabusları etkinliği görev rehberimiz de yayında, ulaşmak için;



Fortnite 6. Sezon 6. Hafta Görevleri


Fortnite 6. Sezon 6. Hafta Görevleri Haritası

 


Gizli Yıldız Konumu

Bu hafta Gizli Yıldız yerine Gizli Sancak bulacağız, haritaya göre Perakende Pazarı’nın sağında kalan bölgede direğin üstündeki aracın üzerinde bulunuyor, tam olarak haritanın I-6 konumundadır. Ayrıca konumu yukarıdaki haritada işaretlidir oradan bulabilirsiniz.


Ücretsiz Savaş Bileti Görevleri


Farklı Maçlarda Kaydırayak Yerleştir (0/3) (5 Yıldız)

3 farklı maçta yeni gelen dondurma tuzağını birer kez bir yapıya yerleştirerek görevi tamamlayabilirsiniz.


Farklı İsimli Konumlarda Sandık Ara (0/7) (5 Yıldız)

Harita üzerinde ismi olan konumlarda birer taneden toplam 7 sandık açarak görevi tamamlayabilirsiniz.


Pompalı Tüfek ile Avlamalar (0/3) (10 Yıldız)

Bir pompalı tüfek kullanarak toplamda 3 rakibinizi avlayın, geçen haftanın pompalı tüfek görevini yapmadıysanız bu görevle birlikte yapabilirsiniz.


Ücretli Savaş Bileti Görevleri


Aşamalı İniş Yapma Görevi (5 Aşama) (5 Yıldız)

Aşağıda verdiğim konumlara sırasıyla inerek görevi tamamlayabilirsiniz.

Aşama 1: Dolambaçlı Dehlizler’e İniş Yap (1 Yıldız)

Aşama 2: Sessiz Sinema’ya İniş Yap (1 Yıldız)

Aşama 3: Perakende Pazarı’na İniş Yap (1 Yıldız)

Aşama 4: Tekinsiz Tepeler’e İniş Yap (1 Yıldız)

Aşama 5: Girdap Gölü’ne İniş Yap (1 Yıldız)


Kazma ile Rakiplerine Hasar Ver (0/250) (5 Yıldız)

Kazma kullanarak rakiplerinize hasar verin, kazma hasarı 10 olduğu için rakiplerinize toplam 25 kere kazmayla vurmanız görev için yeterli olacaktır.


Aşamalı Nota Kağıdı Bulma ve Piyano Çalma Görevi (4 Aşama) (10 Yıldız)

Görevi yapmak için aşağıda verdiğim konumlarda sırasıyla haritada işaretlediğim Nota Kağıtları’nı bulmanız ve bir sonraki aşamasında Piyano’yu bulup üstünde yazan notaları çalmanız gerekiyor.

Aşama 1: Mutlu Mahalle’deki Nota Kağıdı’nı Bul (2 Yıldız)

Aşama 2: Mutlu Mahalle Yakınındaki Piyano’da Nota Kağıdını Çal (2 Yıldız)

Aşama 3: Perakende Pazarı’ndaki Nota Kağıdı’nı Bul (2 Yıldız)

Aşama 4: Perakende Pazarı Yakınındaki Piyano’da Nota Kağıdını Çal (4 Yıldız)


Aşamalı Farklı Nadirliğe Sahip Silahlar ile Avlama Görevi (5 Aşama) (10 Yıldız)

Bu hafta farklı bir görev türüyle karşılaşıyoruz, farklı renklerdeki silahlarla aşağıdaki sıraya göre rakipleri avlamamız gerekecek.

Aşama 1: Yaygın Bir Silahla Birini Avla (0/1) (2 Yıldız)

Aşama 2: Nadir Bir Silahla Birini Avla (0/1) (2 Yıldız)

Aşama 3: Ender Bir Silahla Birini Avla (0/1) (2 Yıldız)

Aşama 4: Destansı Bir Silahla Birini Avla (0/1) (2 Yıldız)

Aşama 5: Efsanevi Bir Silahla Birini Avla (0/1) (2 Yıldız)


Fortnite haftalık görevlerinin tümüne ulaşmak için; Fortnite Haftalık Görevler

Yazar Hakkında
Toplam 89 yazı
Yusuf Kelebek
Yusuf Kelebek
Yorumlar (Yorum yapılmamış)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Bir Şeyler Ara