Fortnite 6. Sezon 9. Hafta Görevleri

Merhaba arkadaşlar, ”Fortnite 6. Sezon 9. Hafta Görevleri” yazımız ile 6. sezonun 9. rehberinde sizlerle birlikteyiz, bu sezon görev rehberleri serimizde daha detaylı ve daha anlaşılır yapmaya çalışmamız nedeniyle değişikliklerle karşılaşacaksınız.

Bu hafta ortalık savaş alanına dönecek bombalar, roketler havalarda uçuşacak erken ölmek istemiyorsanız kalkanlarınızı bol bol kullanmayı unutmayın 😉



Fortnite 6. Sezon 9. Hafta Görevleri


Fortnite 6. Sezon 9. Hafta Görevleri


Gizli Yıldız Konumu

Bu hafta Gizli Yıldız bulacağız, haritaya göre Gizli Yıldız Girdap Gölü’nün ortasındaki iki adadan büyük olanının sol üstündeki akarsuyun sol tarafında bulunuyor. Tam olarak haritanın E-4 konumundadır. Ayrıca konumu yukarıdaki haritada işaretlidir oradan bulabilirsiniz.

Bizi Facebook ve diğer sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek destekleyebilir ayrıca özel haberlerimize, içeriklerimize, ileride yapacağımız çekilişlerin duyurularına herkesten önce ulaşabilirsiniz. 


Ücretsiz Savaş Bileti Görevleri


Bir Araçla 30 Saniye Havada Kal (0/30) (5 Yıldız)

Görevi tamamlayabilmek için bir araç ile toplamda 30 saniye uçmanız/havada kalmanız gerekiyor.


Farklı Panayır Palyaçosu Panolarından 10 veya Daha Yüksek Puan Al (0/3) (5 Yıldız)

Haritada işaretlediğim palyaço simgeli 3 farklı konumlardaki pano oyunlarını oynayarak toplam 10 puan almanız gerekmektedir.


Aşamalı İtem/Nesne Kullanma Görevi (4 Aşama) (10 Yıldız)

Aşama 1: Mantar Kullan (0/5)

Aşama 2: Küçük Kalkan İksiri Kullan (Toplam 75 Can Doldur)

Aşama 3: Kalkan İksiri Kullan (Toplam 100 Can Doldur)

Aşama 4: Fondip Fıçısı Kullan (0/1)


Ücretli Savaş Bileti Görevleri


Oyunculara Bir Pompalı Bomba, Koku Bombası veya El Bombasıyla Hasar Ver (0/300) (5 Yıldız)

Yukarıda yazan bombalardan istediğinizi kullanarak rakiplerinize toplam 300 hasar vermeniz gerekiyor.


Dinamit ile Rakiplerinin Yapılarına Hasar Ver (0/10.000) (5 Yıldız)

Oyuna yeni eklenen bomba olan dinamiti kullanarak rakiplerinizin yapılarına hasar vermeniz gerekiyor.


Roketatar veya Bomba Atar ile Avlamalar (0/3) (10 Yıldız)

Roketatar veya Bomba Atar silahlarını kullanarak toplamda 3 rakibinizi avlamanız gerekiyor.


Aşamalı Bomba, Bomba Atar ve Roketatar Kullanma Görevi (3 Aşama) (10 Yıldız)

Aşama 1: El Bombası ile Rakiplerine Hasar Ver (0/100)

Aşama 2: Bomba Atar ile Rakiplerine Hasar Ver (0/100)

Aşama 3: Roketatar ile Rakiplerine Hasar Ver (0/100)


Fortnite haftalık görevlerinin tümüne ulaşmak için; Fortnite Haftalık Görevler

Yazar Hakkında
Toplam 81 yazı
Yusuf Kelebek
Yusuf Kelebek
Yorumlar (4 yorum)
treeblack
treeblack Cevapla
- 20:37

ya Allah rızası için şu roket etarı nereden buldunuz

    Yusuf Kelebek
    Yusuf Kelebek Cevapla
    - 21:48

    Roket Atar hazine sandıklarından şans eseri çıkıyor fakat airdrop açarsanız airdroplardan çıkma ihtimali çok daha yüksektir.

Hasan
Hasan Cevapla
- 16:49

Tekrardan çok güzel derlemişsin hocam eline sağlık.

    Yusuf Kelebek
    Yusuf Kelebek Cevapla
    - 21:48

    Teşekkürler 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

×

Bir Şeyler Ara