Fortnite 7. Sezon 2. Hafta Görevleri

Merakla beklediğimiz Fortnite 7. sezonu oldukça soğuk ve yepyeni içerikleriyle birlikte bugün geldi, önceki 2 sezonda olduğu gibi bu sezonun haftalık görevlerinde de rehberlere devam ediyoruz.


Fortnite 7. sezon 2. hafta görevleri oldukça basit duruyor, geçen sezondan hatırlayacağınız piyano görevi bu haftada var. Anlaşılan bu hafta önce müzik çalacağız sonra yarışmaya katılıp dans edeceğiz.. 🙂

Aman dikkat edin, havalar oldukça soğudu dans ederken terleyip hasta olabilirsiniz.. 🙂



Fortnite 7. Sezon 2. Hafta Görevleri


Fortnite 7. Sezon 2. Hafta Görevleri
HARİTAYA TIKLAYARAK RESMİ BÜYÜTEBİLİRSİNİZ


Gizli Yıldız Konumu

7. sezonun 2. haftasında gizli yıldız yerine gizli sancak arayacağız konumu haritanın B-8 karesinde, Puslu Pist’in haritaya göre sağ taraftaki kırmızı çatılı evin içinde bulunuyor. Ayrıca konumu yukarıdaki haritada işaretlidir oradan bulabilirsiniz.

Bizi Facebook ve diğer sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek destekleyebilir ayrıca özel haberlerimize, içeriklerimize, ileride yapacağımız çekilişlerin duyurularına herkesten önce ulaşabilir ve çeşitli ayrıcalıklar elde edebilirsiniz.

Tüm sosyal medya hesaplarımızın kullanıcı adı oyunraporunet‘tir


Ücretsiz Savaş Bileti Görevleri


Farklı İsimli Konumlarda Sandık Ara (0/7) (5 Yıldız)

İsimleri farklı olan 7 ayrı konumda en az birer tane sandık açarak görevi tamamlayabilirsiniz.


Farklı Silah Türleriyle Rakiplere Hasar Ver (0/5) (5 Yıldız)

Tabanca ve pompalı tüfek gibi 5 farklı silah türüyle rakiplerinize hasar vererek görevi tamamlayabilirsiniz.


Kibirli Kıyılar’da veya Çileli Çiftlik’te Rakipleri Avla (0/3) (10 Yıldız)

Kibirli Kıyılar veya Çileli Çiftlik’e giderek en az 3 rakibinizi avlayarak görevi tamamlayabilirsiniz.


Ücretli Savaş Bileti Görevleri


Aşamalı Ziyaret Etme Görevi (3 Aşama) (5 Yıldız)

Aşama 1:  Tek Bir Maçta Kibirli Kıyılar’ı ve Mutlu Mahalle’yi Ziyaret Et

Aşama 2: Tek Bir Maçta Derbeder Delik’i ve Başıboş Baraka’yı Ziyaret Et

Aşama 3: Tek Bir Maçta Puslu Pist’i ve Tat Tapınağı’nı Ziyaret Et


Nota Kağıdı’nı Mutlu Mahalle ve Başıboş Baraka Yakınlarındaki Piyanolarda Çal (0/2) (5 Yıldız)

Yukarıdaki haritada işaretli konumlarda nota kağıdını alıp piyanolarda çalarak görevi tamamlayabilirsiniz.


Terk Edilmiş Bir Malikanede Bir Dans Yarışmasına Katıl (0/1) (10 Yıldız)

Haritada işaretli olan konuma gidip dans yarışmasına katılarak görevi tamamlayabilirsiniz.


Bir Rakibi En Az 50 Metre Mesafeden Avla (0/1) (10 Yıldız)

Bir rakibi aranızda en az 50 metre mesafe olacak şekilde avlayarak görevi tamamlayabilirsiniz.


7. sezon boyunca rehberlerimiz devam edecek. Rehberlerle ilgili görüş, öneri ve isteklerinizi yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Fortnite haftalık görevlerinin tümüne ulaşmak için; Fortnite Haftalık Görevler

Yazar Hakkında
Toplam 86 yazı
Yusuf Kelebek
Yusuf Kelebek
Yorumlar (Yorum yapılmamış)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

×

Bir Şeyler Ara